KoreaReizen

Maatwerk

Wij krijgen veel verzoeken van mensen die op de een of andere manier iets met Korea te maken hebben, of er voor een bepaalde gelegenheid naar toe gaan en dat graag willen combineren met een rondreis door Zuid-Korea om meer van het land te kunnen zien.

traditional korean wedding ceremonyWij hebben bijvoorbeeld regelmatig gezinnen waarbij van één of meer van de gezinsleden de “roots” in Zuid-Korea liggen. Meestal gaat het hierbij om geadopteerde kinderen die heel jong naar Nederland zijn gekomen en hier zijn opgegroeid en dus volledig Nederlands zijn. Ook komt het voor dat mensen van de 2de generatie (waarvan één of beide ouders uit Zuid-Korea komen, maar de kinderen in Nederland zijn geboren), graag iets meer willen zien van Zuid-Korea. Voor al deze gezinnen hebben we mooie rondreizen samen weten te stellen.

We komen ook steeds vaker gezinnen tegen waarvan een van de kinderen naar Zuid-Korea is uitgezonden en daar een vriend of vriendin vind, en besluit om in Zuid-Korea te trouwen. Vaak komen de familieleden dan naar de bruiloft in Zuid-Korea, en dit is eveneens een mooie gelegenheid om dit te combineren met een rondreis door Zuid-Korea.

Ook hebben we mensen die voor zakelijke doeleinden naar Azië of Zuid-Korea gaan, en dit proberen te combineren met een rondreis door Zuid-Korea.

Wat ook de reden is van een mogelijk bezoek aan Zuid-Korea, wij kunnen altijd een passende rondreis voor u op maat samenstellen. In de meeste gevallen gaan we hierbij uit van één van onze standaard reizen en maken hier dan de nodige aanpassingen op. Samen met de cliënt proberen we dan een mooie reis samen te stellen. In bijna alle gevallen lukt ons dit en is het qua prijs vergelijkbaar met onze standaard reizen.

Boryeong-Mud-FestivalU kunt op meerdere manieren contact met ons opnemen om u plannen of ideeën door te geven of te bespreken:

  1. Geef u wensen via onderstaand formulier aan ons door. Wees zo duidelijk mogelijk over wat u wilt. Welke plaatsten wilt u bezoeken, hoeveel dagen wilt u in Korea zijn, moet u op een bepaalde dag vertrekken of terug zijn of moet u op een bepaalde dag bij een bepaalde gelegenheid zijn, wilt u met eigen huurauto of liever met bus en trein, etc.
  2. Kies één van onze reizen die het dichtst in de buurt komt bij u wensen, en geef dan via het offerteformulier de wensen door. in het opmerkingenveld onderaan het offerteformulier geeft u dan aan wat u graag anders wilt, en wij zullen dan contact met u opnemen. De Nogodan reis is meestal een goed uitgangspunt.
  3. U kunt ons ook altijd een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen. Onze contact gegevens staan links bovenaan de website.

Kijk voor inspiratie ook eens op onze pagina met alle plaatsen die we kunnen verwerken in onze reisvoorstellen:

Klik hier voor overzicht van onze “bouwstenen”

 

Contactformulier voor een maatwerk reisvoorstel

Offerte aanvragen

Als u vluchten via ons boekt houden we hier rekening mee om een zo gunstig mogelijk tarief te vinden.

Reizigers
Hieronder geeft u het aantal reizigers aan. Bij gezinnen met kinderen boeken wij familiekamers geschikt voor 2 volwassenen en 1 of 2 kinderen. Reist u met meerdere gezinnen of volwassen, geef dat dan aan bij "opmerkingen reizigersgroep" (bv 2 kamers, of 1-persoonskamers etc).

Voor vliegtickets gelden er soms kortingen afhankelijk van de leeftijd: Voor babies geldt tarief van 10% van normale ticketprijs. Kinderen tussen 2 en 12 jaar krijgen meestal 25% korting op de ticketprijs. Leeftijd op vertrekdatum is leidend.

Wij hebben een aantal opties die vaak toegevoegd worden, zoals een bezoek aan de DMZ ("demilitarized zone") vanuit Seoul. Ook de mifi optie is een echte aanrader. Meer informatie over al onze opties vind u op onze optie pagina

Huurauto op Jeju eiland

Deze rondreis is gebaseerd op vervoer met bus en trein. We bieden echter graag de mogelijkheid om op Jeju eiland gebruik te maken van een huurauto. Dit is een goede optie om het eiland te verkennen (het eiland heeft een goed openbaar vervoer netwerk, maar huurauto biedt net iets meer flexibiliteit).

Vlucht via KoreaReizen

Vliegtickets
We bieden onze reizen aan zonder intercontinentaal vliegticket. We regelen echter graag de vluchten voor u, we rekenen hier niets extra's voor als u de hele reis via ons boekt. We zoeken dan het meest gunstige vliegticket voor u, afhankelijk van uw voorkeuren. We sturen altijd eerst een voorstel voordat we de tickets bevestigen. Een rechtstreekse vlucht varieert van €650~€950+ (hoogseizoen), een vlucht met maximaal één (gunstige) tussenstop begint vanaf ongeveer € 450 (bij vroeg boeken).

Vliegticketprijzen zijn momentopnames en we kunnen de prijzen niet garanderen. Dit geldt vooral in het hoogseizoen (juli ~ augustus) en bij lastminute aanvragen (korter dan 2~3 maand voor vertrek).

We bieden de mogelijkheid om tickets "in optie" te nemen, wat zoveel betekend als het vastzetten van de prijs voor een bepaalde tijd (tijdens looptijd van de offerte maar soms ook korter). Hiervoor hebben we volledige paspoortnamen en geboortedata van alle reizigers nodig. U kunt deze hieronder doorgeven.

1ste Reiziger

2de Reiziger

3de Reiziger

4de Reiziger

5de Reiziger

6de Reiziger

Geef hieronder u wensen aan. Wees zo duidelijk mogelijk over wat u wilt. Welke plaatsten wilt u bezoeken, hoeveel dagen wilt u in Korea zijn, moet u op een bepaalde dag vertrekken of terug zijn of moet u op een bepaalde dag bij een bepaalde gelegenheid zijn, wilt u met eigen huurauto of liever met bus en trein, etc.
U kunt hier ook algemene vragen stellen.

Bezig met versturen