KoreaReizen

Ontbijt optie

Standaard boeken wij kamers met logies (dus zonder ontbijt). De reden hiervoor is dat niet alle hotels in Korea een goed ontbijt aanbieden, en omdat er bijna overal op steenworp afstand van de hotels betere en goedkopere opties zijn voor een goed ontbijt (inclusief westerse mogelijkheden).

busan-m-stay-20161011_091939Er zijn echter enkele hotels die wel een goed ontbijt aanbieden, en dit willen we toch graag aanbieden aan onze klanten die hier prijs op stellen. Wij bieden dit alleen aan voor hotels waarvan wij de kwaliteit van het ontbijt acceptabel vinden, en die naast de standaard Koreaanse ontbijtgerechten (soep, rijst en kimshi) ook een redelijk Westers alternatief bieden (meestal minimaal bacon, roereieren, ontbijtworstjes, ham, brood en toast, koffie, thee, sinaasappelsap).

Bij het boeken van de hotels zullen we dit dan bijboeken, en we zullen dit apart in rekening brengen (we sturen u dan uiterlijk enkele weken voor vertrek een rekening voor de ontbijtkosten). Over het algemeen zullen we in ongeveer de helft van het aantal hotelovernachtingen een ontbijt in het hotel kunnen aanbieden. De prijs bedraagt €12.50 pppn. U kunt dus eenvoudig een redelijke inschatting maken van de extra kosten die dit met zich mee zal brengen, afhankelijk van uw reisduur en het aantal mensen waar u mee reist. Een exacte rekening kunnen we pas opmaken nadat we alle hotels bevestigd hebben.

Bij de offerte-aanvraag kunt u aangeven of u van deze optie gebruik wilt maken.

Leest u ook zeker eens op onze speciale pagina over ontbijten in Korea en de koffiecultuur