KoreaReizen

Ervaringen van onze klanten

 

KoreaReizen is nu ook terug te vinden op ReisOrakel. Dit is een onafhankelijke website waarop reizigers hun ervaringen met reisorganisaties achter kunnen laten. U vindt ons via deze link: KoreaReizen op ReisOrakel

Hieronder vindt u de feedback van onze klanten t/m 2019 (in 2020 en 2021 geen reizen vanwege Corona). Vanaf 2022 gaan alle reviews uitsluitend nog via ReisOrakel.

Minkelis |  December 2019, Rondreis Zuid Korea met bus en trein | Moeder met zoon en dochter

Na het boeken van vliegtickets naar Korea toch maar besloten om ook een rondreis te maken in Korea. Uiteindelijk terecht gekomen bij Koreareizen. Onze wensen voorgelegd en hieruit is een mooie reis samengesteld. Met twee kinderen (9 en 13 jaar) veel gereisd met bus en trein en dit is zeer aangenaam in Korea. Dat de bus- en treintickets al geregeld waren door Koreareizen was een groot pluspunt. Voor de puber onder ons was de mifi een zeer fijne uitkomst.

Algemene beoordeling van deze reis

Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

Luytens |  Eind Oktober 2019, Korte rondreis (12 dagen) met bus en trein | 4 vrienden

Algemene beoordeling van deze reis

Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

Bougharda |  Oktober 2019, Rondreis Japan-Korea | Broer en zus

Ik kwam Korea Reizen tegen na een zoektocht op het web naar voordelige en professionele reisorganisaties voor een combinatiereis naar Japan en Korea. Bij de eerste telefonische communicatie met Bert Davids, was ik ervan overtuigd dat deze reisorganisatie zeer thuis was in maatwerkreizen naar Japan en Korea. Na onze wensen besproken te hebben met Bert, is hij aan de slag gegaan en heeft hij voor ons een reis op maat uitgewerkt. De informatievoorziening en communicatie met Korea Reizen was voortreffelijk en Bert is super klantvriendelijk. Ook lastminute wensen die nog mogelijk waren werden meegenomen. Ik heb bewondering voor de enorme flexibiliteit. Door een enorme tegenslag moest ik de reis uitstellen en Korea Reizen heeft op doortastende wijze en met zorg de nodige aanpassingen door kunnen voeren in onze reis. Ik kon hierdoor alsnog zorgeloos op reis.

We zijn halverwege oktober 4 weken op een rondreis geweest. De reis zelf was tot in de puntjes geregeld: van de vliegreizen (internationaal en binnenlands) tot aan de accommodaties en de reisinformatie. Korea Reizen boekt zeer comfortabele accommodaties die vaak centraal gelegen zijn, waardoor alle geliefde bezienswaardigheden goed te bereiken zijn. Zelfs voor minder goed bereikbare plaatsen heeft Korea Reizen luxe huurauto’s voor ons geregeld. Doordat we ons niet druk hoefde te maken om accommodaties en reisplanningen konden we heerlijk genieten van al het moois dat Japan en Korea te bieden hebben. Zelfs het prachtige Jeju eiland, welke een echte aanrader is voor de Korea liefhebber, was een genot om in rond te reizen. De mensen in Japan en Korea waren ontzettend vriendelijk, beleefd en ondanks de taalbarrière zeer behulpzaam. Beide landen hebben permanent een plekje in mijn hart gewonnen en ik ga daar zeker nog een keer terug dankzij deze fijne reiservaring. Dit allemaal dankzij de geweldige service van Korea Reizen! Ik zal hierbij zeker weer van de services gebruik maken. Verschillende kennissen en vrienden heb ik al aangeraden om hun reis naar Korea en Japan in elk geval door Korea Reizen te laten regelen. Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen.

Algemene beoordeling van deze reis

Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

Westbroek |  September 2019, Rondreis Jirisan | Echtpaar

Prachtige mooie reis gemaakt. Het zelf rijden met de auto was geen probleem. Houd wel rekening met het moment van vertrek, er kunnen al veel gelegenheden als restaurantjes en zwembaden en dergelijke gesloten zijn.

Algemene beoordeling van deze reis

Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

Rieder |  September 2019, Maatwerk rondreis incl. Jeju eiland | Koppel

Algemene beoordeling van deze reis

Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

Drenth |  Juli 2019, Rondreis Korea met auto en trein | Gezin met tiener dochter

Met ons gezin ( twee volwassenen en tiener (16)) hebben wij 3 weken door Zuid Korea gereisd. Koreareizen heeft voor ons de reis geregeld (hotels, auto, vervoer met de trein). Alles was super door hen voorbereid en verzorgd. Een aanrader als je een reis door dit prachtige land wilt maken.

Algemene beoordeling van deze reis

Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

Zijlstra |  Juli 2019, Japan-Korea reis | Moeder en dochter

Mooie en interessante reis gehad met KoreaReizen. Alles klopte en contact via Whatsapp onderweg verliep snel en goed.

Algemene beoordeling van deze reis

Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

Nagel |  Juli 2019, Rondreis Songisan (aangepast) | 2 koppels

Algemene beoordeling van deze reis

Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

Lefers |  Mei 2019, rondreis Palgong, met bus en trein | Moeder en dochter

Zeer goed geregelde reis! Samen met mijn dochter de 18-daagse rondreis gemaakt, waarbij we veel van het land hebben kunnen zien. De reis was heel gevarieerd, een mooie mix van cultuur, natuur en steden. Met de informatie en de tickets die we kregen konden we prima zelfstandig van plaats naar plaats komen. Een erg mooi land, en veel vriendelijke mensen ontmoet. Een heel mooie ervaring!

Algemene beoordeling van deze reis

Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

Miriam |  Mei 2019, Songnisan reis | Echtpaar 

Schitterende reis door Zuid-Korea gemaakt. Het is een land met diverse gezichten, van grote stad tot mooie natuur. Van traditionele huizen tot hippe koffiebarretjes. Van oorlogsdreiging in het noorden tot Zenmomenten bij tempels.
Met de huurauto heb je veel vrijheid om te komen op plekken waar je vrijwel geen westerlingen ziet en communicatie met handen en voeten (en vertaalapps) gaat. Maar dat heeft zeker zijn charme!

Algemene beoordeling van deze reis

Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

Gerard en Martine |  Oktober 2018 | Echtpaar 

Samen met KoreaReizen hebben we een plezierige reis door Zuid-Korea samengesteld (herfst 2018). De service was perfect, de natuur prachtig, de mensen heel aardig. We hebben genoten!

Algemene beoordeling van deze reis

 Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

Witteveen |  Oktober 2018 | Twee vriendinnen 

Met vriendin een fantastische rondreis van drie weken door Zuid Korea gemaakt. Korea reizen is een vriendelijk en betrouwbaar reisbureau dat wij zeker bij onze familie/vrienden kunnen aanbevelen. Goed contact met KoreaReizen zowel voor als tijdens de reis.

Algemene beoordeling van deze reis

 Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

Nods |  September 2018 | Ouder echtpaar 

We hebben een fijne reis gemaakt door Zuid Korea. Ons heeft vooral verrast, hoe modern en schoon het land is, en hoe gemakkelijk je er kunt reizen. De reisorganisatie heeft alles prima georganiseerd, en alles verliep soepel. Een aanrader.

Algemene beoordeling van deze reis

 Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

de Boer |  September 2018 | Jong echtpaar 

KoreaReizen heeft voor mijn man en mij een mooie reis samengesteld waarbij goed rekening is gehouden met onze wensen (bezoek aan Geoje eiland waar mijn man gewerkt heeft) en de beperking van mijn man. Alles prima geregeld, goede informatie en tips ontvangen waardoor we zorgeloos op vakantie konden. Goede hotels op goede locaties, fijne huurauto en de reis met KTX-trein was super efficiënt. Zuid-Korea is overigens ook een fantastisch vakantieland.

Algemene beoordeling van deze reis

 Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

Koeleman |  September 2018 | Echtpaar 

Algemene beoordeling van deze reis

 Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

Coenen |  Augustus 2018 | Jong echtpaar 

Super vakantie gehad in het schitterende Zuid-Korea. De reis was tot in de puntjes voorbereid en wij hebben enorm genoten van de mooie ritten door het prachtige landschap. Al de reisdocumenten waren erg duidelijk en het was zeer handig dat we over tweetalige vouchers beschikten.

Algemene beoordeling van deze reis

 Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

Bhowmick |  Juli 2018 | Gezin met 2 kinderen van 16 en 19 

Met het gezin (twee kinderen van 16 en 19) hebben we in juli/ augustus 2018 een prachtige rondreis door Zuid-Korea gemaakt. Wat een prachtig en fascinerend land is het! Voor ons waren de hoogtepunten de DMZ, Seoul, Hahoe village bij Andong, de tempelstay in Golgulsa tempel met martial arts training, de stad Gyeongju, haedongyongungsa tempel in Busan, en verder het heerlijke eten, de tempels, de paleizen en de natuur. De organisatie was uitstekend en tot in de kleinste details goed voorbereid. KoreaReizen veel dank voor de goede zorgen! Het is een absolute aanrader!

Algemene beoordeling van deze reis

 Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

Vermeeren |  Mei 2018 | Echtpaar

Algemene beoordeling van deze reis

 Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

van Lierop |  Mei 2018 | Jong echtpaar

Veel dank voor de prachtige reis die wij door Korea hebben mogen maken. Doordat je ons zo snel zo goed en zo gedetailleerd van dienst was, konden wij ons bijna uitsluitend concentreren op de leuke dingen van zo’n reis. We hebben gaandeweg wat tips op een rij gezet, die vermelden we hieronder. Al met al veel dank voor je inzet, wij hebben genoten!

Extra tips Seoul:
– Paleis Deoksugung, ook ‘s avonds te bezoeken en dat is een aanrader
– Tempel Jogye-sa, vooral mooi rondom de viering van de geboortedag van Boeddha door alle lampionnen
– De ‘rijke’ wijk Gangnam: Met Coex-mall, met daarin een mooie bibliotheek, en de Bongeun-sa tempel. En het onvermijdelijke beeld van Gangnam Style
– Dongdaemun Design Plaza & Park

Extra tip Sokcho:
Niet ver van het hotel ligt tempel Naksan-sa, met prachtig uitzicht over zee

Extra tips Geyongju:
– Yangdong folk village, een aanrader, zeker als je net als wij niet naar Andong bent geweest

Must-do vonden wij de theeplantages bij Boseong. Erg mooi, zeker tijdens de oogstfeesten in mei.

Algemene beoordeling van deze reis

 Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

Feedback KoreaReizen: Bedankt voor uw tips. We hebben deze inmiddels ook opgenomen in onze reisdocumentatie.

de Vries |  April/Mei 2018 | Vader met geadopteerde zoon en dochter 

[Vader] We hebben een ontdekkingsreis door Korea gemaakt, ik als vader van 2 geadopteerde kinderen.
De regie van onze reis was in handen van KoreaReizen, onze wens is prima ingevuld.
Het is een reis geworden waarbij we het land hebben doorkruist op 2 manieren per auto en met een comfortabele trein.
Contact met de bevolking was moeilijk door het taalprobleem.
Voor ons was KoreaReizen ook tijdens de reis prima bereikbaar om ons te helpen in die gevallen waar het even nodig was

[Dochter] In April 2018 twee weken naar Korea geweest via KoreaReizen. De mogelijkheid om zelf een geplande route te rijden met eigen huurauto is ons (reisgezelschap van 3 personen) zeer goed bevallen. Accommodaties lagen op zeer goede en centrale locaties en we hebben genoten van alles wat we tijdens de trip hebben gezien en meegemaakt. Ook de communicatie met KoreaReizen op de plaats van bestemming, is zeer goed en geeft weer dat ze net een beetje persoonlijker zijn dan andere reisorganisaties. Ook de uitgebreide papieren informatie met tips is zeer waardevol als je voor het eerst naar Korea gaat. Twee weken is genoeg om veel van Korea te kunnen zien met deze trip. KoreaReizen is aan te raden als je een roadtrip door Korea wilt maken met je eigen reisgezelschap. Dikke pluim!

Algemene beoordeling van deze reis

 Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

van Leur |  Maart 2018 | echtpaar

Prachtige reis door Zuid Korea met bus, huurauto en hogesnelheidstrein. Zuid Korea een bestemming die niet 1,2,3, op je bucketlist zou staan maar daar zeker een plekje op verdiend. Door KoreaReizen alles goed geregeld, opties voor MIfi en de T money card is top. Goede hotels met soms aparte verassingen. Zuid Korea is veilig, zeer schoon, heerlijk eten en heel goed bereisbaar. Wij waren (eind maart – begin april) wellicht iets te vroeg in het voorjaar maar dat werd in de laatste week helemaal goed gemaakt door de explosie van bloesembomen. Natuur (veel wandelen en hiken) echt fantastisch. Vluchten met Korean Air zeer zeker een aanrader. Meer beenruimte dan bij andere maatschappijen. Komen zeker een keer terug maar dan wellicht in het najaar voor de schitterende herfstkleuren.

Algemene beoordeling van deze reis

 Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

De familie van Leur heeft een uitgebreid reisverslag geschreven wat u kunt lezen door hier te klikken

Hallo KoreaReizen,

Weer terug van een schitterende reis door Zuid-Korea. Begonnen met sneeuw in Seoul naar 29 graden in Jirisan naar weer regen en snijdende kou in Gyeonju en Seoul. Maar ook de overdaad en overvloed van de bloesem die hoog op ons lijstje stond. Zoals in de mail al een keertje terloops vermeld waren we denk ik twee weekjes te vroeg daar alles nog erg dor en bruin was maar dat werd wel gecompenseerd door de bloesem.

Hierbij sturen we je graag een wat uitgebreider verslag van onze reis en hebben we her en der wat foldertjes meegenomen waar jullie misschien nog wat aan hebben.

Seoul was genoeg te doen, New Kukje prima hotel. Dicht bij de wisseling van de wacht bij het Gyeongbok paleis en het Deoksu paleis. Namdaenum ook op loopafstand. Olympic park en Seoul tower waren leuke uitstapjes maar ook Korea war museum was de moeite waard.

De bus naar Sokcho was prima. Luxe bus met zeer ruime zitplaatsen. Het Ramada hotel in Sokcho was ook uitstekend. Je moet in Sokcho wel van krab houden want rond het hotel waren wel 100 restaurantjes die krab, krab en krab verkochten. Voor andere keuken met de bus naar centrum van Sokcho. We hebben genoten van Sokcho en van de wandeltochten (gelijk ook de verste en zwaarste tocht gemaakt in het Seoroksan NP die beloond werd met een schitterend uitzicht. Ook de tweede dag in Seoroksan prachtige wandeltocht gemaakt.

De huurauto was perfect, ruim, vrij nieuw en ophalen en inleveren ging soepel!!!

Onderweg in Gangneun even gestopt bij het Cruiseschip hotel op de rotsen – apart gezicht want in eerste instantie lijkt het een echt schip. Er is een tweede schip (luxer) gereed en een derde gebouw in aanbouw. Vlakbij zit ook een klein museum (unification park met een Noord Koreaanse onderzeeër, een Amerikaans oorlogsschip en enkele vliegtuigen).

In Songnisan in het Raon hotel. Aparte ervaring. We hadden geen kamernummer doorgekregen dus het was even zoeken om iemand te pakken te krijgen die iets meer wist van onze reservering. Omdat we door de weeks waren in Songnisan was het erg rustig in het stadje maar een fantastisch restaurant gevonden waar we ongelooflijk goed gegeten hebben. Helaas kaartje vergeten Maar er zijn voldoende restaurants waar je heerlijk kon eten (paddenstoelen zijn er in vele soorten en maten en staan in allerlei gerechten op de kaart).

Ook hier konden we heerlijk wandelen en het tempelcomplex met de grote staande gouden boeddha is een aanrader.

Weer verder naar Jeonju waar we sliepen in de Hanok village. Leuke accommodatie (al is slapen op de grond niet echt ons ding meer (haha). De hanok village is leuk vooral omdat veel mensen zich omkleden in de traditionele klederdracht. Aanrader ook is het op slechts 500 meter vanaf de Hanok stay gelegen Janan Mural village. Op vrijdag en het weekend is er de nachtmarkt achter de Gate in de stad. Overal eettentjes en van alles te koop. Heerlijke ervaring. Een klein wijkje waar de muren van vele huizen beschilderd zijn met erg mooie, leuke en aparte muurschilderingen.

Verder rijdend naar Namwon is het een aanraden er als je met eigen auto bent om te stoppen bij het Maisan park (twee bergen die in de volksmond de paardenoren berg genoemd worden) Hier kan je in een paar uur een leuke wandeling maken naar de Tapsa tempel. Via trappen en makkelijk pad zeer goed te doen. Kabelbaan bij Daejeon op weg naar Jeonju is ook leuke onderbreking onderweg met mooi uitzicht (Daedunsan).

Jirisan – Het sauna hotel bij Namwon was een belevenis, zeker ook het palingrestaurant. De sauna lijkt terug te gaan in de tijd waarbij de “pyjamapakjes” in de sauna grappig zijn. Hotelkamers staan in groot contrast met de rest. Ruim, modern en van alle gemakken voorzien! Ook het bezoek aan de Hwaeomsa tempel is zeer de moeite waard.

Laatste stuk naar Gyeongju hebben we over de snelweg gedaan. Leek heerlijk snel te gaan. Het laatste stuk van de snelweg voor Gyeongju wordt gerenoveerd. Dit zal nog niet snel klaar zijn dus daar deden we ruim twee uur langer over een relatief kort stuk (een weetje voor volgende reizigers om rekening mee te houden).

In Gyeongju kun je inderdaad prima meerdere dagen verblijven. Helaas moesten we de auto bij aankomst inleveren. Misschien tip om de auto nog 1 dag langer te houden om bijvoorbeeld naar Yangdong folk village, Bulguksa en Golgulsa tempel en Seokguram Grotto te gaan. Voordat je daar heen gaat zeker een bezoek brengen aan het Expo park naast het Bodum Tourist complex. Mooie expo (gratis) in diverse gebouwen, en in het gebouw waaruit een 8 verdiepingen hoge pagode is gesneden heb je op ruim 80 meter hoogte een mooi uitzicht over Bodum maar ook een leerzame en leuke VR demo van de grot en de Boeddha. Bezoek zeker ook s ‘avonds de verlichte Wolji pond en het Donggung Palace.

Ikzelf ben niet echt een museumbezoeker, maar het nationale museum heeft grote indruk gemaakt. Groot en met een ongelooflijke verzameling van stukken. We hebben er een paar uur rondgelopen en nog niet alles gezien. Wederom een aanrader!!

Ook het verblijf in het Mini 141 hotel was goed. Centraal gelegen met bijna alles op loopafstand. KTX naar Seoul snel en comfortabel. Aankomst op Seoul station en ben je met 1 halte weer bij het New Kukje hotel. In Seoul nog het Korea War museum bezocht. Monumenten zijn indrukwekkend en ook de naamplaquette met Nederlandse namen, Nederlands monument en vlaggen uit de Korea oorlog maken wel indruk.

Zoals je ziet hebben we een schitterende reis gehad met heel veel variatie.

Toch een puntje van aandacht die we als vervelend hebben ervaren was het gebrek aan banken waar gepind kon worden. Bij aankomst in Seoul gepind zonder problemen en ook in Sokcho gelukt om te pinnen maar daarna werd het een drama. Negens in de plaatsen die we bezocht hebben konden we pinnen. We hadden drie betaalpassen van verschillende banken (alle op wereld gezet) en een creditkaart bij ons die nergens geaccepteerd werden. Kon wel in Foreign language allemaal ingevuld worden maar alles gebeurde er maar geen geld. NH banken zijn in de meerderheid maar die accepteerden geen Maestro of cirrus. Banken als Korea Exchange bank, Shinhan Bank, en Citybank zouden wel mogelijkheden hebben om te pinnen maar zijn bijna niet te vinden. Gelukkig wel euro’s mee die we konden wisselen (al hadden ze bij de bank nog nooit euro’s gezien en moesten opzoeken wat voor geld dit was hahaha). We hebben onderweg ongeveer iedere bank met ATM’s geprobeerd zonder resultaat. Daardoor toch wat benauwde momenten gehad omdat we bijvoorbeeld door ons geld dreigden te raken. Bij terugkeer in Seoul konden we bij de bank in het Financial centre naast het New Kukje hotel weer wel direct gepind worden. Misschien een tip om reizigers te adviseren om of in Seoul meer te pinnen dan je in eerste instantie zou doen of toch wat meer cash euro’s of dollars mee te nemen. [Opmerking KoreaReizen: Wij raden inderdaad aan om in Seoul en Busan te pinnen. In deze steden lukt dit bij de bekendere grote banken zonder problemen. Daarbuiten is het inderdaad lastig, en is het hebben van voldoende contact geld handiger. Dit staat ook in het boekje tips en informatie die bij al onze reizen geleverd wordt]

Rozemond |  Oktober/November 2017 | 2 vriendinnen

Onze reis naar Zuid-Korea was tot in de puntjes verzorgd door Koreareizen. Goede hotels op mooie plekken, nauwkeurige aanwijzingen hoe er te komen met openbaar vervoer. Heel plezierige aankomst met een taxichauffeur die ons direct door de hectiek van Seoul naar ons hotel begeleidde. Goede adviezen vooraf over variaties op het standaard aanbod. Fijne tips wat betreft restaurants en excursies. In een land waarvan we de taal niet spreken en de taaltekens niet kennen is deze reisorganisatie wat ons betreft onontbeerlijk.

Algemene beoordeling van deze reis

 Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

van Asch |  Oktober/November 2017 | ouder echtpaar

Onverwachts uitgenodigd om een congress in Busan bij te wonen. We hebben besloten op de uitnodiging in te gaan en daar gelijk een vakantie in Korea aan vast te knopen. Daarvoor bij Korea reizen een voorstel aangevraagd. Het was allemaal nogal korte termijn werk, maar alles werd, ondanks de tijdsdruk, prima geregeld en we hebben d an ook een zeer prettige drie weken in Korea door gebracht

Algemene beoordeling van deze reis

 Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

echtpaar (Anomiem) | Oktober 2017

Mooie reis naar Zuid-Korea gehad in de mooie maand oktober. Prachtige bergwandelingen gemaakt en mooie plekjes bezocht. De reis is door KoreaReizen goed georganiseerd en ontvang je uitgebreide, complete informatie voor een soepele reis. De MiFi mogelijkheid was echt super. Tijdens de reis is KoreaReizen goed bereikbaar en erg behulpzaam. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Voor een reis naar Zuid-Korea vinden wij KoreaReizen een echte aanrader.

Algemene beoordeling van deze reis

 Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

Jong echtpaar (Anomiem) | September 2017

Wij hebben een geweldige reis naar Zuid-Korea gehad. Koreareizen.nl heeft een goede route gemaakt, waarbij voldoende tijd is om het gebied te bezoeken. Praktische tips en suggestie waren bij de reisbescheiden opgenomen en zeker nuttig om te hebben.
Zuid-Korea is zeker een land om te bezoek. Er zijn weinig westerse toeristen. De mensen zijn vriendelijk, geïnteresseerd en proberen zo goede mogelijk te communiceren. Het land zelf is modern met goede infrastructuur. De hotels waren prima. De sanitaire faciliteiten zijn overal ook op plaatsen waar je het niet zou verwachten goed tot uitstekend.

Ook leuk om tips en suggesties voor restaurants te krijgen. Informatie in de reisbescheiden was zeer nuttig en praktisch (denk hierbij aan alle telefoonnummers tbv navigatie. De communicatie tussen ons was snel en zeer correct/duidelijk.

Algemene beoordeling van deze reis

van Heusden |  September 2017 | ouder echtpaar

Algemene beoordeling van deze reis

 Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

Opmerking KoreaReizen: Een hotel in Gurye (Jirisan) werd als minder goed ervaren. Wij herkennen dit, en hebben inmiddels enkele andere opties variërend van een echt Koreaans sauna hotel, maar ook een erg gezellig en nieuw hotel aan de rand van Jirisan park.

Onneweer |  Juli/Augustus 2017 | 2 jonge dames

Drie weken lang hebben wij een geweldige reis door Zuid-Korea gemaakt. Dankzij KoreaReizen was alles goed geregeld en zijn we tijdens de reis geen moeilijkheden tegengekomen. We hebben prachtige plekken bezocht en veel beleefd. Heel fijn dat de reis naar onze wensen aangepast kon worden. Zeker een aanrader!

Algemene beoordeling van deze reis

 Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

Runia |  Juli/Augustus 2017 | Gezin, 6 volwassen personen

Geweldig reisbureau alles was perfect geregeld zelfs tijdens de reis hebben ze nog het één en ander geregeld met betrekking tot een tolk.
Wij zouden het iedereen aanbevelen die een reis naar Zuid-Korea wil maken deze te boeken bij KoreaReizen.
Kortom een aanrader.

Algemene beoordeling van deze reis

 Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

Hofstee |  Juli/Augustus 2017 | Gezin met 3 oudere/volwassen kinderen 

Bedankt voor de goede communicatie en reisadviezen die wij hebben meegekregen voor onze rondreis door Zuid-Korea. Hotels, excursie en huurauto waren prima geregeld. Wij zijn twee weken gegaan, maar dat is eigenlijk te kort. Het verbaast ons dat er bijna geen Nederlanders komen. Er zijn mooie natuurparken en de cultuur van traditioneel Azië en modern comfort komen hier samen. We zouden zo nog een keer willen gaan.

Algemene beoordeling van deze reis

 Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

Ouder koppel (Anomiem) |  Juli 2017 | 2 personen

We hebben een prima georganiseerde reis gehad. Ruim drie weken met de huurauto door Zuid-Korea. De route was goed samengesteld en vooral het directe contact met de organisatie zowel vooraf als tijdens de reis was geweldig. Dit hebben we nog niet zo meegemaakt. Hulde voor Korea-Reizen.

Algemene beoordeling van deze reis

 Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

Niemeijer |  Juli 2017 | 2 personen

Koreareizen heeft onze rondreis in Korea zeer goed georganiseerd. Aan de voorkant goede en heldere communicatie en voorbereidingsliteratuur. Tijdens de reis goede voorzieningen, naslaginformatie, goede hotels en excursies geregeld. De reis was tot in de puntjes goed en overzichtelijk geregeld. Wij hebben dankzij Koreareizen een heerlijk ontspannen en inspirerende rondreis in Zuid Korea gehad

Algemene beoordeling van deze reis

 Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

Schouten |  Juli 2017 | Familie, 5 volwassenen  

In Juli 2017 met 5 personen een prachtige rondreis gemaakt door Zuid-Korea. Reisdocumentatie was zeer duidelijk en uitvoerig beschreven. Alles is goed te doen met het open baar vervoer en betaalbaar

Prachtig land zeer verrassend en afwisselend. Het was ook heel fijn na een lange vlucht dat er iemand met naambordje staat en we niet zelf hoeven uit te vinden hoe en waar we naar toe moeten met de metro.

Algemene beoordeling van deze reis

 Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

Potters |  Juli 2017 | Alleenreizende  

Ik heb een 18 daagse reis door Zuid-Korea gemaakt. Het is een fantastisch land met veel bezienswaardigheden, zoals tempels, musea (die vaak gratis zijn), grafheuvels en folklore. Het openbaar vervoer is daar uitstekend geregeld. De hotels zijn goed en schoon. Zuid-Korea heeft een schitterende natuur. En wat natuurlijk ook belangrijk is: het eten is er verrukkelijk. Voor ieder wat wils! Kortom, het was een geweldige reis.

Algemene beoordeling van deze reis

 Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

Brandao |  Juli 2017 | Gezin met 2 oudere dochters 

Na Japan en China leek het ons leuk om met ons viertjes Zuid-Korea te bezoeken.
Fantastische rondreis gehad waarbij wij voor het eerst in Azië niet in een groep gereisd hebben en dus zelf met de trein en auto ons moesten verplaatsen, dit ging verrassend goed.
Leuk om ook te ontdekken dat Korea nog niet echt een toeristische bestemming is waardoor je maar relatief weinig toeristen tegenkomt. Hou er dan ook rekening mee dat je vaak met handen en voeten met de Koreanen moet communiceren, maar dat maakt het ook weer leuk!
Zuid-Korea, een aanrader.

Over de “mifi optie”: Perfect apparaat dat MIFI !!

Algemene beoordeling van deze reis

 Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

van Alphen | Mei 2017 | Echtpaar 

We waren op eigen houtje naar Z Korea gereisd. Bleek toch lastiger om daar je weg te vinden. We hebben contact met KoreaReizen opgenomen en zij hebben binnen zeer kort tijdsbestek een heel leuke en interessante rondreis in elkaar gezet. Chapeau! Dankzij KoreaReizen heel veel dingen bezocht die we alleen niet makkelijk gevonden zouden hebben.
Aanbevelingswaardig!!!

Algemene beoordeling van deze reis

 Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

Praamstra | Mei 2017 | Echtpaar 
Algemene beoordeling van deze reis

 Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

Doolaard | Mei 2017 | Twee vriendinnen 

Het was een waanzinnig, fantastisch en goed georganiseerde reis! Op de eerste plaats vanwege de goede service, adviezen en contact voor en tijdens de reis met het reisbureau, echt geweldig! En daarbij was het land heel bijzonder, vol tegenstellingen, boeiend, afwisselend en een hele andere (ietwat aparte) wereld! Had er graag langer willen blijven…
Spijtig ook dat het reisbureau alleen in Korea gespecialiseerd is anders hadden ze vanaf nu voortaan al mijn reizen mogen regelen!

Algemene beoordeling van deze reis

 Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

van Harst | April 2017 | ouder echtpaar 

Zuid-Korea is een verrassend en boeiend land.
Weinig toeristen. Dat geeft het gevoel er te kunnen vertoeven voor de madding crowd komt. Dat maakt het uniek. Buiten Seoul en Busan waren we vaak de enige westerlingen.
De economische en technologische ontwikkeling van Zuid-Korea doet naar adem happen. Ongelooflijk. Een Wirtschaftwunder in het kwadraat. Stedenbouwkundig is boeiend, dat ook de steden buiten Seoul en Busan indrukwekkend groot zijn en vol staan met uitsluitend hoge gebouwen.
Vermoedelijk door lange oorlogen en overheersing is er relatief weinig echt historisch erfgoed over. Monumentale gebouwen , zoals tempels, zijn vaak kopieën van oude bewaard gebleven ontwerpen . Op zich niks mis mee.
Koreanen genieten zichtbaar van hun welvaart en het leven. Ze zijn dol op Parijs, lijkt het wel, als je de vele patisserieën als Tous les jours bekijkt in de plinten van kantoor- en appartementsgebouwen. Amerikaanse invloed is ook merkbaar, zeker als je naar de snelwegen en het verkeersbeeld kijkt. En ja, Starbucks heeft overal toegeslagen .
Koreanen lijken zeer op zich zelf te zijn, lijken genoeg aan zich zelf te hebben. Ze vertonen de neiging gauw een andere kant op te kijken; groeten niet bij bijvoorbeeld binnen komen van lift. Hoeft ook niet, maar daar om is er weinig verbondenheid met andere mensen na te voelen, zoals met ons, loslopende toeristen. Een opvallend cultuurverschil. Alleen in winkels en hotels meer (oog)contact. Aan de andere kant, Koreanen zijn zeer beleefd. En je voelt je er volledig veilig. Verbondenheid in eigen familiekring is er zeker. In restaurants is het altijd leuk om tersluiks etende gezinnen en families met grote toewijding te zien eten.
Een mooie reis voor wie eens een andere wereld wil zien!

Algemene beoordeling van deze reis

 Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

Jelmer Voogel | Oktober 2016 | jong koppel 

“Tijdens onze zoektocht naar een mooie reis met zowel stad als natuur per toeval bij KoreaReizen terecht gekomen, huiverend voor een groepsreis eerst getwijfeld maar dat was nergens voor nodig. Na telefonisch overleg hebben we een iets aangepaste reis geboekt, de reis werd afgestemd op onze persoonlijke wensen. Erg goede adviezen en informatie gekregen, communicatie eenvoudig en doeltreffend. We gingen zorgeloos op reis en alles was perfect geregeld, met de huurauto konden we gaan en staan waar we wilden (een C weg door de bergen in plaats van de snelweg).”

Genoten van de prachtige reis, een mooi land en goed georganiseerd!”

Algemene beoordeling van deze reis

 Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

Sabine Pieters | Oktober 2016 | 2 personen 
Algemene beoordeling van deze reis

 Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

Ursula Maarse | Oktober 2016 | koppel 

KoreaReizen heeft voor ons een prima reis geregeld en ook goed meegedacht. Zelfs op het laatste moment nog extra wensen in kunnen willigen. Het pakket dat wordt geboden is compleet waardoor we een onbezorgde reis hadden met alle ruimte om zelf het land te ontdekken.

Algemene beoordeling van deze reis

 Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

Familie Ritzema | Oktober 2016 | gezin met baby 
Algemene beoordeling van deze reis

 Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

Familie Sondorp | September 2016 | familie met 3 personen 

De 2 weekse reis door Zuid-Korea was goed verzorgd. Handig dat we een bestaande reis eenvoudig konden aanpassen naar persoonlijke wensen. Toen tijdens de vakantie de treinen een paar dagen staakten (wat daar vrij zeldzaam is) kregen we direct vervangende buskaarten toegestuurd. Een paar jaar geleden had ik zelf mijn reis door Zuid-Korea geregeld, wat een hoop werk was en de hotels vielen uiteindelijk tegen. Deze hotels waren echter prima.

Algemene beoordeling van deze reis

 Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

R.R.D.de Vries | September 2016 | ouder koppel 

“Een zeer mooie afwisselende en intensieve reis gehad.Het reizen met openbaar vervoer is uitstekend .Prima geregeld en alles op tijd .De accommodaties alle op prima locaties in de buurt van restaurants en bezienswaardigheden.

Echt een aanrader”

Algemene beoordeling van deze reis

 Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

Bongertman | September 2016 | 2 personen 

Wij hebben 3 geweldige weken in Zuid-Korea gehad; heel veel dingen gezien en het prima naar de zin gehad. U heeft alles keurig voor ons geregeld. Niets dan lof daarvoor. Ik zal u zeker aanbevelen!

Algemene beoordeling van deze reis

 Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

van Dalen | Augustus 2016 | koppel

Wij waren blij verrast met het vakantiebescheiden pakket: veel informatie en daardoor veel voorpret. Tijdens de reis bleek steeds dat alles goed voor elkaar was. We hebben nergens voor verrassingen gestaan en hebben een geweldige rondreis gemaakt en enorm veel gezien.

Algemene beoordeling van deze reis

 Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

Familie Verhoeven | Augustus 2016 | gezin met kinderen 

In augustus 2016 hebben we met ons gezin, w.o. twee kinderen van 17 en 15 jaar, een rondreis van 3 weken door Zuid Korea gemaakt. Het was een mooie ervaring om je in zo’n andere cultuur en taal te begeven. Je voelt je er absoluut veilig en na een poosje ga je zelfs het eten waarderen. De reis was perfect georganiseerd, complimenten hiervoor.

Algemene beoordeling van deze reis

 Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

Familie van Eck | Augustus 2016 | gezin met oudere kinderen 

Via internet Koreareizen gevonden. Met onze 2 meiden een rondreis door Korea gemaakt in augustus 2016. We hebben erg veel mooie dingen gezien. Het was erg warm, het was zelfs voor de Koreanen erg warm. De reis was aangepast aan onze wensen en dat was goed georganiseerd door KoreaReizen. Tip: als je Jeju eiland aandoet wel een huurauto regelen of laten regelen. Hadden wij niet gedaan was achteraf toch handiger geweest.

Algemene beoordeling van deze reis

 Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

Lies van Eijck | Juli 2016 | gezin met oudere kinderen 

Wij (gezin met 3 volwassen dochters) hebben een heerlijke rondreis gemaakt in Zuid Korea. We hebben veel steden en prachtige natuur gezien. De reis was erg goed georganiseerd, we hadden vooraf veel informatie gekregen. We waren in het regenseizoen, maar de regen viel heel erg mee, Eigenlijk heeft het maar 2 van de 26 dagen kort geregend, en waren er veel mooie dagen, het was alleen wel erg warm, gemiddeld tussen de 30 en 35 graden C.

Algemene beoordeling van deze reis

 Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

Gezin, 2 personen (Anomiem) | Juli 2016

Korea reizen organiseerde onze reis zonder veel poespas en omhaal. Wij kwamen op leuke plaatsen en goede hotels. Op elke plek zaten we minstens 3 nachten en dat geeft een relaxed gevoel, niet te gehaast. Soms werd tijdens de reis gepolst hoe het ging. Prettig idee dat ze in de gaten houden of het allemaal naar wens verloopt (Anoniem).

Algemene beoordeling van deze reis

 Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)

Familie van Geugten | April 2016 | gezin met oudere kinderen 

We hebben een hele mooie, onvergetelijke autoreis gemaakt door Korea. Het land heeft ons in zoveel opzichten positief verrast. De reis is goed voorbereid en samengesteld door Koreareizen. Door het land te verkennen met de auto (Korea is een toegankelijk en auto-vriendelijk land) zie je zoveel. Voor een unieke reiservaring raden we deze reis absoluut aan!

Algemene beoordeling van deze reis

 Kwaliteit van de accommodaties

Prijs/kwaliteit van deze reis

Communicatie met het reisbureau (zowel voor als tijdens de reis)