KoreaReizen

Rondreis Zuid Korea

Wij verzorgen jouw rondreis in Zuid Korea

Zou je graag een rondreis in Zuid Korea maken? Wij kunnen deze geheel voor je verzorgen. We selecteren namelijk de mooiste routes door dit prachtige land, en weten precies welke hoogtepunten daarin verwerkt moeten worden. Een rondreis in Zuid Korea is een geweldige ervaring, want dit land is de perfecte combinatie van prachtig natuurschoon en bruisende steden. De cultuur is enorm indrukwekkend, en je zult je geen moment vervelen.

We hebben een uitgebreid aanbod van georganiseerde groepsreizen, maar je kunt ons tevens een rondreis door Zuid Korea op maat laten samenstellen. Dit is ideaal voor mensen die zelf willen bepalen welke hoogtepunten ze allemaal willen bezoeken of voor wanneer je een veel langere (of kortere) tijd in het land wilt doorbrengen. Maak simpelweg zelf een selectie van wat je graag wilt zien, bepaal je budget en de duur van de reis en geef dit alles aan ons door. We organiseren dan jouw Zuid Korea vakantie precies zoals je hem wilt hebben.

Bekijk onze reizen

Rondreis Zuid Korea

 

Wat maakt een rondreis in Zuid Korea zo bijzonder?

Zuid Korea is een land met adembenemend mooie natuur, in combinatie met een eeuwenoude geschiedenis en prachtige architectuur. De mensen zijn er vriendelijk en het openbaar vervoer is schoon en ontzettend goed geregeld. Een rondreis door Zuid Korea hoeft dus niet per se met een eigen (huur)- auto, maar kan ook prima met de trein of bus. Het is dus maar net wat je voorkeur heeft en hoeveel vrijheid je wilt hebben.

Combineer je reis door de indrukwekkende steden te bezoeken, zoals Seoul, Gyeongju en Sokcho, en trek tussendoor de natuur in en bezoek de kleinere dorpjes. Zuid Korea heeft een bergachtig landschap, wat maakt dat het rijk is aan prachtige vergezichten. Of je je nu tegoed doet aan de smaakvolle, kruidige gerechten in de stad of een wandelroute aflegt tussen de bergtoppen, je zintuigen krijgen geen moment rust tijdens een rondreis in Zuid Korea.

Boek hier

Rondreis Zuid Korea

 

Boek je Zuid Korea vakantie gemakkelijk online

Met onze hulp wordt reizen naar Zuid Korea je makkelijk gemaakt. Wij hebben de mooiste (groeps)- reizen reeds voor je samengesteld, inclusief vervoer, verblijf en een planning van dag tot dag. Liever zelf je reis samenstellen? Neem dan even contact met ons op en leg ons je wensen, eisen en budget voor. Wij gaan er direct mee aan de slag en organiseren jouw rondreis door Zuid Korea precies zoals je hem wilt hebben!

Maak een afspraak