KoreaReizen

Duurzaam Reizen

KoreaReizen heeft samen met VvKR een samenwerkingsovereenkomst met Trees for All. Hiermee willen we een concrete bijdrage leveren aan een duurzame wereld en de uitstoot van CO2 compenseren door het planten van bomen.

Als u via ons een reis boekt kunt u er voor kiezen om de CO2 uitstoot van uw reis te compenseren. Wij zullen dan voor u via Trees for All meerdere bomen planten in zowel Nederland als in het buitenland. U ontvangt een persoonlijk certificaat van deze boomdonatie. Samen met de VvKR ontwikkelen we op deze manier als het ware een soort ‘VvKR-bos’.

Het “VvKR-bos” zal geen letterlijk bos zijn dat we kunnen bezoeken, maar het betreft een zogenaamde “Bomenteller”. Deze Bomenteller is te vinden op de homepage van VvKR. We hopen gezamenlijk met alle VvKR-reisspecialisten, hun reizigers én de VvKR zoveel mogelijk bomen te planten en “ons bos” zo te laten groeien.

Wij bieden 3 mogelijkheden:

  1. Compenseer de CO2 per persoon. We planten per reiziger 2 bomen (€ 10 p.p.)
  2. Compenseer uw complete reis. We planten in dit geval 20 bomen (€ 100), wat neer komt op een CO2 compensatie van 8 Ton (deze compensatie is voldoende voor een gemiddelde reis inclusief retourvluchten en gebruik huurauto en/of OV met 2 á 3 personen)
  3. Zelf bomen doneren of CO2 compenseren , zie button hieronder

De CO2-uitstoot is berekend volgens de emissiefactoren van Milieu Centraal.

Elke boomdonatie die wordt gedaan met de speciale referentiecode “VKR” zal ervoor zorgen dat deze bomenteller zal groeien en dat we zo samen toewerken naar het verduurzamen van de wereld. KoreaReizen wil hiermee al haar reizigers stimuleren bewust en duurzamer te reizen.

Wilt u direct doneren aan Trees for All dan kan dit middels onderstaande knop.

Plant een boom (Gebruik VKR als referentienummer)