KoreaReizen

Zuid Korea vakantie

Een Zuid Korea vakantie: zeker de moeite waard!

Voor wie een Zuid Korea vakantie overweegt maar nog twijfelt: niet doen! Het is namelijk een prachtig land dat ontzettend veel te bieden heeft, zowel qua natuurschoon als cultuur en architectuur. U zult er wekenlang uw ogen uitkijken en uw camera geen moment rust gunnen. Een Zuid Korea vakantie boeken kan gemakkelijk via onze website. We hebben verschillende rondreizen voor u geselecteerd, met elk net een andere samenstelling en manier van reizen. Maak bijvoorbeeld een rondreis in Zuid Korea met een eigen (huur)- auto, of kies juist voor het openbaar vervoer en stap op de ultrasnelle KTX trein. Het openbaar vervoer is in dit land erg goed geregeld, schoon en relatief veilig, dus als u liever niet zelf de weg opgaat is dat een prima optie.

Bekijk onze reizen

Zuid Korea vakantie

 

Zuid Korea vakantie zelf samenstellen

Natuurlijk kunt u kiezen uit alle rondreizen die wij reeds voor u hebben samengesteld, maar met al onze ervaring kunnen we tevens een Zuid Korea vakantie op maat organiseren. Wilt u liever een stuk langer naar dit prachtige land, een geheel zelfbedachte route afleggen of simpelweg zelf kiezen welke locaties u wilt bezoeken? Laat het ons weten, want onze reizen naar Zuid Korea kunnen wij precies zo organiseren als u wilt. Uiteraard kunnen we u vertellen welke hoogtepunten we u zelf aanraden, en wat de slimste route of manier van reizen is voor de plekken die u in gedachten heeft.

Boek hier

Wat heeft Zuid Korea te bieden?

Een Zuid Korea vakantie wordt niet voor niets steeds populairder, want het land is vreselijk mooi. De geuren, kleuren en vele indrukken die u in de eeuwenoude steden opdoet staan in prachtig contrast met de uitgestrekte natuur. Een Zuid Korea vakantie biedt u dus het beste van twee werelden, namelijk de combinatie tussen een inspirerende en prikkelende stedentrip, en een rustgevende natuurreis waarvan u helemaal tot rust komt. 

Of u nu een georganiseerde groepsreis maakt of besluit om in uw eigen reis samen te stellen, een Zuid Korea vakantie levert u herinneringen op die u nooit meer vergeet. Kom u onderdompelen in het bruisende Seoul, bewonder de vele cliffs en watervallen aan de Zuidkust, bezoek boeddhistische tempels en vergaap u aan de prachtige architectuur van zowel oude als nieuwe gebouwen. Zuid Korea heeft het werkelijk allemaal!

Zuid Korea vakantie

 

Zuid Korea vakantie boeken

Via KoreaReizen.nl boekt u heel gemakkelijk de ideale Zuid Korea vakantie. En zit er geen reis tussen die volledig voldoet aan uw wensen? Neem dan contact met ons, dan organiseren wij de reis precies zoals u in gedachten heeft, rekening houdend met uw budget. We horen graag van u!

Maak een afspraak